HTML-klembord Dit rapport geeft een volledig inzicht in het Microsoft MCTS-onderwijs durante -accreditatie durante leidt chicken op voor de nieuwste wijzigingen op het gebied van nieuwe Microsoft-engineering- en werktrends. Home deze referentie te verdienen, kunt u aantonen dat u in staat curved om achieved succes een bepaalde Microsoft-engineering te implementeren, erop te bouwen, problemen op te lossen durante te debuggen, zoals een Windows-besturingssysteem, Microsoft Exchange Sponsor, Microsoft SQL Machine durante Microsoft Visible Studio.

Niveau: Een aantal decennia ervaring met het implementeren, oplossen truck problemen durante het debuggen truck een specifieke technologie Markt: IT-professional Type: Microsoft-certificering Overzicht: De Microsoft Licensed Executive Expert (MCTS)-certificeringen bieden de inspiratie voor Microsoft-certificering. Deze certificeringen zijn gemaakt om uw vaardigheden op het gebied truck de kenmerken en functionaliteit van sleuteltechnologieëdeborah te valideren. U kunt uw kennisniveau weergeven in éédeborah enkele specifieke executive, meerdere MCTS-certificeringen behalen om delaware breedte around verschillende items te laten zien, of bouwen op de MCTS om een Professional Line-referentie te genereren.MCTS-kandidaatprofiel MCTS-prospects zijn in staat om te implementeren, bouwen, probleemoplossing en het debuggen vehicle een bepaalde Microsoft-technologie.

Waarom gecertificeerd worden? Het behalen vehicle een Microsoft-certificering valideert uw gevestigde kennis durante kennis bij het toepassen truck Microsoft-services en -producten en -oplossingen. Microsoft-certificeringen zijn gemaakt om passend te zijn in p snel veranderende IT-markt van vandaag en helpen u bij het gebruik truck evoluerende technologieëd, het verfijnen van uw probleemoplossingsvaardigheden en het vergroten truck uw werkplezier. Of u nu een nieuwkomer curved op het gebied truck engineering, truck baan verandert of een ervaren IT-kwalificatie bent, het krijgen truck een licentie laat klanten, collega’s durante werkgevers zien dat u toegewijd curved aan het office pakket kopen goedkoop van uw vaardigheden durante het aangaan van grotere uitdagingen. Bovendien geeft certificering u het gebruik vehicle unieke Microsoft Competent Qualified (MCP)-methoden durante -voordelen, waaronder opties om connected te komen achieved een geweldig, wereldwijd systeem van MCP’s.

In het jaar 2016 was p bezoekersverklaring Gates tegen uw beslissing om hun tegenstander Slack te kopen, als alternatief wil hij dat het bedrijf Skype voor Bedrijven improviseert. De eerste lancering truck Microsoft Teams voor mensen vond plaats in het jaar 2017, en zeer new vond delaware stabiele launch 1.2.00.4664 van het piece plaats this season in delaware maand februari. Aangezien we ons realiseren dat delaware meeste oefeningen voor bedrijfsfuncties worden uitgevoerd in delaware Company 365-ruimte, is Microsoft Clubs een van delaware belangrijkste onderdelen ervan.

Aan p andere kant produceerde Slack zijn community-look in het seizoen 2013 door Stewart Butterfield. Onlangs heeft Slack in p maand januari van dit seizoen een nieuw logo geïntroduceerd en er was duidelijk een groot verschil in mening onder netizens around het nieuwe merk, aangezien p meesten van rooster het oude embleem leuk vonden in vergelijking met het gloednieuwe. Slack stelt de klanten in staat om alle nieuwste verbeteringen truck @slackapi te bekijken. Aanvankelijk, in het seizoen 2014, heeft Slack $ 43 miljoen aan financiering voor zijn activiteiten, om het in may 2016 af te ronden met additional financiering truck $ 200 miljoen. daarom zijn er veel chatprogramma’s beschikbaar, tegenwoordig verlopen personeelsgesprekken veel vlotter durante georganiseerder achieved Troop Messenger. We hadden een groot aantal diepgaande onderzoeken uitgevoerd naar p bronnen truck onze concurrenten om u meer inzicht te geven in hun voor- en nadelen achieved uw eerdere blogs around Slack Alternatives, Head versus Slack, Ryver vergeleken met Slack.

Achieved .NET,Gast indienen Microsoft omarmt ook een perspectief, nu around hoe het internet bedrijven efficiënter kan maken en bedrijven aan consumenten kan leveren. De huidige enterprise-opstellingen moeten n-tier-architectuur hebben met gevarieerde programma’s durante itemontwerpen die achieved elkaar communiceren. P applicaties truck vandaag moeten zo worden gemaakt dat die doeleinden op vrijwel elk platform moeten worden uitgevoerd (zoals Breeze